7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Synes du at dine børn er syge hele tiden?

Børn har omkring fem til syv forkølelser om året.

En stor del af grunden hertil er, at de tilbringer tid på skolen eller i daginstitutioner, hvor de har tæt kontakt med andre børn det meste af dagen.

Børn er heller ikke så samvittighedsfulde med at nyse ind i skæve armen eller hyppig håndvask – for ikke at nævne at holde deres hænder for sig selv.

Og for at afslutte det, er deres unge immunsystem endnu ikke stærk nok til at bekæmpe forkølelse.

Når jeg hører en forælder fortælle mig, at deres børn får øreinfektioner, øvre luftvejsinfektioner, mavebugs og har brug for antibiotika mere end en gang om året, undrer jeg mig over, hvorfor. Går dine børn forkølelse frem og tilbage hele vinteren lang? Sniffles og feber hver måned, for nogen i huset? Det kan være bedre.

Det plejede ikke at være sådan. Er børn mindre sunde?

Svaret er ja. Flere børn end nogensinde før har kronisk sygdom, fedme og / eller handicap i USA – faktisk gør over halvdelen af ​​dem det. Og flere amerikanske børn er i fattigdom nu end i de sidste 50 år – hvilket betyder, at mange, mange børn spiser dårligt og falder i mild til moderat underernæring.

Børn tilbringer mere tid indendørs og foran skærme, mindre tid på at bevæge sig og lege ude i frisk luft og svømmer i elektromagnetiske kræfter (EMF’er) fra trådløse enheder døgnet rundt. De kan næppe undslippe strømmen af ​​medier, der er målrettet mod dem.

Deres stress er også hidtil uset, da skoler opfordrer til test, hjemmearbejde og fritidsaktiviteter.

Føj til denne hidtil uset brug af receptpligtige lægemidler til børn – fra refluksmedicin til flere vaccindoser til Tylenol, antiinflammatorier, steroider, psykiatriske lægemidler og antibiotika – og du har endnu mere toksicitet for kroppen at fjerne. Især influenza skud kan tilføje dette problem – spreder de mere infektion, end de forhindrer? Vira fra vacciner kan kaste og sprede; dette kaldes ”sekundær transmission”, og influenceskud er blandt de mest almindelige skyldige for denne effekt. Dataene understøtter ikke meget årlige influenzabilleder – læs mere her.

Elendig mad. Mere stress. Mindre søvn. Mere toksicitet. Det er en perfekt opskrift på at droppe et immunsystem!

Heldigvis er det, børnene spiser, en enorm forskel, muligvis den vigtigste forskel, og du kan arbejde med det. Der er “omfattende, synergistiske, antagonistiske og cykliske interaktioner” mellem ernæring og infektion (kilde her). Spædbørn og børn i stærk ernæringsstatus bliver mindre syge og kommer sig hurtigere end børn, der er undervægtige, overvægtige eller som er marginale for vigtige næringsstoffer. Marginal eller lav status for endda et vitamin-, mineral- eller makronæringsstof kan sænke immunsystemets magt! Giv dine børn de byggesten, de har brug for for at bekæmpe infektioner.

Tænk på det på denne måde: Når regnen kommer, vil du have, at dit tag skal være stærkt og vandtæt. Du begynder ikke at reparere lækagerne, når det begynder at regne. Mad og ernæring er som det tag. Hvis det lækker til at begynde med, forbliver dit barn længere syg, bliver syge oftere og kan have komplikationer. Selvfølgelig kan du give dit barn kosttilskud til støtte for rydding af infektion og bekæmpelse af feber, når de er syge. Men du kan også forhindre lækager for at sikre, at taget væder stormene.

Få disse ind, dag ind og dag ud, året rundt:
Nok mad – Enkelt, ikke? Men hvis dit barn er betyder med en snæver, svag appetit, er dette et problem at løse. Børn, der er for tynde til deres højde (vægt for længde, vægt for statur eller kropsmasseindeks under tiende percentil) bliver syge oftere og bliver syge længere. Appetit kan undertrykkes ved tilbagesvaling, mineralmangel, antistofreaktioner på fødevarer eller latent tarmvækst af Candida, gær, parasitter eller uvenlige bakterier som Klebsiella oxytoca og andre. Kontakt mig for en aftale, hvis du gerne vil fejlfinde dette og vende dit barns appetit, så de kan spise nok til at trives.