7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Elsker dine børn musik og diskolys?

Så har vi her samlet en masse spændende og billige disko-ting til en børneværelse.
Det behøver ikke være dyrt at anskaffe sig noget sjovt og spændende lys til sit hjemmedisko.

Her er vores top 5 bud.

Købt tænker, at det var batteridrevet, men er en 3pin i Storbritannien, men gør stadig, hvad jeg ville gøre. Kablet er kun ca. en meter langt
Når de går igennem mulighederne, viser det en god række lys. I spørgsmålene spurgte nogen, om det var stille, ikke, men det er kun en lille elektrisk støj fra motoren, der flyttede lysdioderne rundt. Bemærkede det med hastighedskontrollerne, jo langsommere det bevæger sig, desto mere lyder det (jeg antager, at motoren er begrænset i bevægelse, snarere end at hastigheden sænkes).

Men som sagt gør det jobbet. Monter i et hjørne af et rum (med et nærliggende stik), og det vil dække hele.
Dette lille diskolys gør sådan en forskel for stemningen under en fest. Det har masser af rigtig seje indstillinger til farve og hastighed, og inkluderer også flere “til musik” -indstillinger, der fungerer rigtig godt. Effekten generelt er ess. Det har en rimelig afstand og vil oversvømme ethvert mellemstort stue / festrum med et brusebad med farverige fremspring. Jeg synes ikke det er magtfuldt nok til at give den samme effekt på et større område som et funktionsrum, men for et husfest osv. Rammer det stedet.

På den ikke så positive side er ledningen til stikket meget kort, hvilket betyder, at du er en smule begrænset til, hvor du placerer den, medmindre du kobler den til en forlængerledning, men det er hverken her eller der virkelig.