7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Tape Shape Game

Brug dette bånd til at lægge en række forskellige former, bogstaver og / eller tal på dit gulv. Lad dit barn stå på deres foretrukne, og giv dem derefter instruktioner til at følge, der fører dem til deres næste destination (for eksempel: “bjørn kravle til pladsen”, “spring som en frø til T”, “Kør til rektanglet” ). Vi elsker at dette spil fra Toddler Approved holder dit barn i bevægelse, men hjælper dem også med at lære deres figurer, bogstaver og tal!

Båndlinjer: Lav 5–10 separate linjer med tape, hver omkring en fod fra hinanden, på dit gulv eller tæppe. Mærk den første linjen “start”, og giv derefter dine børn enkle instruktioner:

Et sejt sværd er altid kreativ leg.

Langhop

Se hvor mange linjer de kan hoppe over. Lad dem prøve og slå deres bedste score hver gang. Eksperimentér med armen svingende vs. arme bag ryggen.
Kør ‘n’ Jump: Lad dem nu starte løbende og se, om de kan springe endnu længere!
Langhopp baglæns: Øg vanskeligheden ved at udføre de opgaver, der hopper baglæns.
Hop: Hvor langt kan de hoppe på det ene ben?
Nå ‘n’ Stræk: Hvor langt kan deres ben nå med en fod på “start” linjen?

Har dit barn nogensinde modtaget en ballon på en fødselsdagsfest og været fuldstændig begejstret af den? Tag den fascination til det næste niveau ved at tilføje et par “regler”, så glæder de sig med glæde ved at udvikle deres grove motoriske færdigheder, mens de brænder af noget af den rambunctious energi.

Prøv nogle af vores foretrukne ballonspil, og hold altid et par handy til at trække ud, når det bliver hårdt.