7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hvad skal man se efter når man vælge sandaler til børn ?

Når din baby begynder at komme rundt på sine egne to fødder, er de absolut bedste sko til hende slet ingen sko: Når hun er barfodet, kan hendes små tæer tage fat i gulvet og give hendes tæer en total træning.

Men da hendes fødder bliver nødt til at blive beskyttet, når hun er ude, er her nogle vigtige ting at vide om at købe børne sko.
De bedste sko til småbørn handler om pasform, form og funktion, ikke mode.

Selvfølgelig er der masser af søde spark derude, der passer til begge regninger, så du bør kunne anvende disse regler for at købe børne sko til næsten enhver stil, der fanger dit øje og selvfølgelig din totes. Sådan vælges dette vigtige stykke baby gear:

Tag en målt tilgang til sandaler

Bestil ikke dit barns første sko online: Gå til en skohandel med en separat børneafdeling eller til en butik, der specialiserer sig i børnesko, og har en professionel foranstaltning begge dine fødders fødder, før du køber småbørnesko (hvis der er en stor forskel mellem fødderne, sigter mod at passe til den større størrelse).

Børne fødder kan variere med så meget som en halv størrelse. Husk også, at børns fødder vokser hurtigt, så du må måle dine børns poter hver anden eller tre måned for at tage højde for småbørnens vækst.
Bring hende til hendes fødder. Dit barn skal stå, mens det måles til sko.

Hold øje med tæerne: Tots har tendens til at krølle deres under, men det vil kaste af målingen.
Hold kæft. Dit barns sko, det vil sige.

Når hun prøver på sko, skal hun have den samme type sokker, hun vil sandsynligvis bære med skoene. På denne måde får du den rigtige pasform.
Stik din tommelfinger ud, og brug den for at sikre, at din lille ens storå ikke støder op mod skoens inderside. De bedste sko til småbørn skal give mulighed for en tommelfingers bredde (ca. en halv tomme) mellem hendes tå og skodens spids.
Hvis skoen passer, køb den i den størrelse.

Når du køber toddler sko, være ikke fristet til at gå lidt større for at prøve at få et par ekstra måneders slid ud af det. For store sko er svært at gå ind og kunne endda være usikre. Hvis en fod er markant større end den anden, skal du dog købe for at passe den større.
Kontroller hælen. Se din toddler gåtur i skoen og skær ind på bagsiden af ​​skoen. Hvis det ser løs eller glider op og ned, kan friktionen føre til blærer.
Buck tendenser. Pointy støvler, træsko og andre high-fashion fodtøj kan være søde, men de er ikke de bedste sko til småbørn, der stadig lærer at gå – de vil ikke give den støtte og stabilitet, en newbie har brug for.
Husk materialet. Selv når du har øje med småbørn sandaler, skal du kigge efter en sko fremstillet af lærred, klud eller læder (i stedet for gummi eller plastik), som alle er porøse og tillader luft til at cirkulere ind og ud og er også fleksible. Du bør være i stand til at bøje en toddlers sko i din hånd uden stor indsats.
Kom i sporet. Ryd af slidbaner, der er glatte og glatte, så en wobbly tot er mindre tilbøjelig til at glide og glide. På samme måde undgå skosåler med dybe riller, der nemt kunne “fange” på kanten af ​​et tæppe eller fortov og rejse op i din tyke.
Sig tak men nej takket være hånd-down-downs. Medmindre du er positiv, har et par førtrukne sko ikke været slidt så meget, skru dem ned. Skoene passer til brugerens fødder ret hurtigt og passer ikke korrekt til et andet barns fod.
Lad hende være kræsen. En en-årig kan ikke give et løfte om de sko, hun bærer – eller hun kan meget bekymre sig. Hvis det er tilfældet, så prøv at finde et par muligheder, der ville være passende, og lad hende vælge mellem dem.